Besparen op kantoorartikelen

Het maken van prijsafspraken en het krijgen van hoge kortingen zijn geen garantie om daadwerkelijk te kunnen besparen op kantoorartikelen. Deze manier wordt voornamelijk gebruikt om de indruk te geven dat een leverancier goedkoop is.

Je zult telkens bestellen met het idee dat alle artikelen goedkoop zijn – alleen is dat dus niét zo. Het is onze ervaring dat hier behoorlijk misbruik van wordt gemaakt. Ga maar na: wat zegt 40% korting als de prijs waar de korting afgaat meer dan twee keer zo duur als normaal is? Wat zegt het als een variant van het artikel waar een prijsafspraak voor is gemaakt, drie keer zo duur is als normaal?

Prijzen vergelijken van kantoorartikelen

Gebben Motoren.xls

De enige manier om er echt achter te komen wat je kunt besparen is het vergelijken van  facturen. Door het vergelijken van alle artikelen komt de werkelijke prijs naar voren. De totaalprijs is de prijs die je werkelijk betaalt voor kantoorartikelen.

Wij vergelijken de artikelen op de factuur met dezelfde artikelen en laten de besparing overzichtelijk zien. Zo zie je direct wat je kunt besparen.

Zie hier de voorbeelden van echte bespaarchecks voor kantoorartikelen die wij eerder gemaakt hebben voor bedrijven:

 

gratis-bespaarcheck-voor-kantoorartikelen-300x73