Wij begrijpen als geen ander dat je op dit moment tevreden bent met je leverancier: je weet precies waar je alles kunt vinden en zij leveren het altijd op tijd. Dat soort vanzelfsprekendheden vinden wij ook belangrijk. Het is voor ons óók logisch om ontzettend ons best te doen om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij weten waar we over praten, omdat we verstand van zaken hebben. Wij weten veel van kantoorproducten en kunnen jou daar goed mee helpen. Geen vraag is te gek.

Ook voor het vergelijken van kantoorartikelen met onze bespaarcheck is de nodige kennis noodzakelijk. Bovendien willen ook wij niet hebben dat je voor Pro Office kiest met als doel om goedkoper te kunnen kopen en dat achteraf de producten niet hetzelfde of gelijkwaardig zijn. Met onze kennis van kantoorbenodigdheden kunnen we eerlijke prijsvergelijkingen doen zonder verrassingen achteraf.

Als je klant bent van Pro Office kunnen wij je altijd assisteren bij moeilijke vragen of met producten die je niet kunt vinden. De kans is groot dat wij je kunnen helpen. Wij werken samen met jou om gemakkelijker te kunnen bestellen.

Overtuigd? Laat ons contact met je opnemen, zodat we alles voor je kunnen regelen en ervoor zorgen dat al jouw eerder bestelde producten in een bestellijst op de Pro Office webshop komen te staan.

Contact