over ons
over ons

Onze missie: het jou zo gemakkelijk mogelijk maken!

Wij van Pro Office zijn er om het jou als ondernemer zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dat doen we enerzijds door jou zo goed, snel en goedkoop mogelijk te voorzien van kantoorartikelen en door deskundige service, hulp en advies te bieden. Anderzijds is het onze missie om transparant te zijn over onze (scherpe) prijzen. Dat doen we mede met behulp van de bespaarcheck. Zo bieden we inzicht en advies in je kantoorartikelen uitgaven.

Wij staan voor jou klaar

Johannes van der Schaar

Bespaarspecialist voor kantoor
Check mijn profiel!

Kim Zeijlstra

Winkelmanager & Webcare
Check mijn profiel!

Jeltsje Micola von Fürstenrecht

Administratie
Check mijn profiel!

Benny Blaset

Bezorger
Check mijn profiel!

Kantoorgemak met een klik

Besparen op kantoorartikelen
Zaken doen met een betrouwbare partner
Snelle en gemakkelijke webshop

Kantoorgemak met een klik

 • “Ik ben super tevreden”

  Het personeel is spontaan/ klantvriendelijk en staat altijd voor je klaar. Als er wat fout is gegaan lossen ze dit snel weer op. Als ik bepaalde kantoorartikelen niet in de webshop kan vinden bel ik met ze en kunnen ze het vaak nog wel bestellen. Ik ben super tevreden.

  Nico de Jong, Sportsbroadcasting.nl

 • “Het heeft mij naast prijsvoordeel ook inzicht opgeleverd hoe het anders kan”

  Het leek mij goed om ook eens op een andere manier leveranciers met elkaar te vergelijken. Daarnaast leverde het ons extra relevante informatie op als een leverancier, die kennis van zaken heeft, een factuur van een soortgelijke organisatie bekijkt. Het was voor mij een nieuwe manier van vergelijken en het klonk positief. Naast dat het ons prijsvoordeel heeft opgeleverd gaf het ook inzicht hoe het anders zou kunnen qua leveringen en leveringsvoorwaarden. Het is altijd goed om te vergelijken en de bespaarcheck is net even een andere manier van vergelijken.

  Corien Kingma, Van der Wiel BV Drachten

 • “Aanmerkelijk goedkoper en prima geholpen”

  We zijn prima geholpen door de helpdesk en hebben hierdoor een aanmerkelijk goedkopere en goede deal kunnen sluiten. We zijn heel tevreden. Dank!
  Basisschool De Drie Vijvers, Milsbeek